Solutii profesionale de inmatriculari auto

Hi there,

Daca ai fost vreodata la un birou de inmatriculari auto, atunci in mod sigur nu-ti doresti sa mai repeti experienta. Prea multe formulare de completat, prea multe birouri de vizitat, prea mult timp pierdut. Noi, PROFI CONTACT, suntem aici ca sa te ajutam si sa preluam aceasta sarcina din mainile tale.

Inmatriculari auto - Consultanta de care ai nevoie

In general cei care sunt la prima masina nu au cunostinte despre inmatriculari auto. Ei nu stiu ce munca presupune tot acest proces, cat dureaza, de ce acte e nevoie. Aici intervenim noi. Avem experienta necesara si specialistii care sa va ofere consultanta de care ai nevoie. La sediul nostru veti primi toate informatiile de care aveti nevoie. De asemenea va punem la dispozitie toate formularele necesare unei inmatriculari auto pentru o masina noua sau una second hand. Fise de inmatriculare, cereri inmatriculare, delegatii, le veti gasi pe toate la noi, PROFI CONTACT.

Noi existam pentru ca tu sa te poti misca liber. Acordam consultanta in orice problema legata de inmatriculari auto, radieri auto, asigurari.Indiferent care e problema ta legata de inmatriculari auto, noi suntem aici pentru a-ti oferi sprijinul si consultanta necesara pentru a inlatura orice obstacol din drumul tau.

Inmatriculari auto - Noi facem totul pentru tine

Stim ca uneori nu e usor sa-ti faci timp pentru a face toata treaba pe care o presupune un astfel de proces. Cand vine vorba de inmatriculari auto trebuie in primul rand sa te inarmezi cu rabdare si apoi sa pornesti la drum. Iar drumul nu e intotdeauna usor, mai ales daca trebuie sa-l strabati singur. Tocmai de aceea ne oferim serviciile. Tot ce tine de inmatriculari auto putem face noi in locul tau. Indiferent ca e vorba de persoane fizice sau juridice ne putem ocupa noi de toate cele necesare inmatricularii unui autovehicul.

Inmatriculari auto si alte servicii oferite de noi

Noi,PROFI CONTACT suntem o societate cu caracter prestari servicii. Facem in primul rand consultanta si te putem ajuta sa intocmesti toate documentele necesare unei inmatriculari auto si a inregistrarii autovehiculului la organele fiscale. Dar asta nu e totul. Ne oferim de asemenea serviciile pentru a face inmatricularea in locul tau. Daca nu ai timpul sau rabdarea necesara pentru a realiza acest lucru, nu e nici o problema. Poti lasa totul in seama noastra. Dar nu ne ocupam doar de inmatriculari auto ci oferim si altfel de servicii legate de autovehicule. Rezolvam urgent orice problema legata de domeniul auto. Societatea noastra se ocupa de asemenea si de alte servicii, dupa cum urmeaza:

• Prestare serviciu RAR- Autenticitate

• Omologare individuala RAR autovehicule provenite din UE

• Omologare individuala autoturisme provenite extra comunitar

• Omologari camioane si utilitare provenite din UE

• Omologari camioane si utilitare provenite extra comunitar

• Revizii internationale extracomunitare si pentru spatiul UE

• Prestari servicii vama

• Declarari pierderi Monitorul Oficial

• Duplicate CIV, CI

•Indiferent care ar fi serviciul de care aveti nevoie in domeniul auto noi suntem aici pentru a va ajuta. Satisfactia clientului e cea mai importanta pentru noi, traim pentru ca tu sa ai libertatea de miscare pe care ti-o doresti. Apeleaza-ne ori de cate ori ai nevoie, iti stam la dispozitie. Poti beneficia, la preturi promotionale, de orice tip de servicii, incepand cu serviciul de inmatriculari auto.